Med aktivt termo-element

 
 

Beställ FixBack

eller ring oss på 0140-385064

Förnamn:
Efternamn:  
Företagsnamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-post:
Telefon:
Personnummer/Org. nummer:
(10 siffror)

Fyll i önskat antal:
  Small. (midjemått 65-80 cm)
  Medium. (midjemått 81-120 cm)
  Large. (midjemått 121-170 cm)
PRIS: 556 kr + moms = 695 kr/st AVDRAGSGILLT FÖR FÖRETAG
LEVERANSKOSTNAD: 65 kr (oavsett antal)
LEVERANSTID: 4-5 arbetsdagar.

Betalsätt:
  Kreditkort/betalkort
  Faktura (betala inom 14 dgr.
Fakturaavgift 25 kr tillkommer)
Köpvillkor
Vår produkt (FixBack) är CE-märkt och registrerad hos Läkemedelsverket som medicinteknisk produkt.
Alla priser är inklusive moms, vi tar inte ut någon expeditions- eller kreditkortskostnad.
IB Medical AB ingår endast avtal med myndiga personer (18 år). Vi levererar endast inom Sverige.

Fakturabetalning
För företag blir priset 556 kr + moms (totalt 695 kr). Vid köp mot faktura måste du som privatperson fylla i ditt personnummer. Som företag ska firmans organisationsnummer fyllas i. Vid köp mot faktura tillkommer alltid en faktureringsavgift på 25 kr. Fakturan ska betalas inom 14 dagar.

Kortbetalning
Vi accepterar betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA, Matercard och Diners. Alla köp kopplas till Payer´s (www.payer.se) säkra betalserver vilket betyder att dina kortuppgifter endast går till Payer och till inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. IB Medical AB/FixBack kan inte ta del av dina kortuppgifter vilket ökar säkerheten för dig som kund.

Payer om säkerhet

Vi samarbetar med Payer för både kortbetalningar och direktbetalningar via bank. Payer uppfyller kraven för PCI - DSS. PCI står för "Payment Card Industry Standard" och DSS står för "Data Security Standard" Detta är en standard framtagen av Mastercard och Visa för att öka säkerheten kring hantering av kortinformation och minimera riskerna för stöld av kortdata.

Hantering av personuppgifter
Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt register. Kontakta i så fall oss på info@fixback.se eller 0140-38 50 64 0140-38 50 64

Leveransvillkor
Vi lagerför hela vårt sortiment och levererar inom 4-5 arbetsdagar. Konsumenten har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening.

REKLAMATION
Som godkänt Trygg E-handels företag följer vi allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Du som konsument har rätt att reklamera en vara eller tjänst om varans eller tjänstens egenskaper avviker från det som avtalats eller som följer av lag. Är varan skadad eller trasig gör du en reklamation till IB Medical AB, Rundelgatan 2, 573 35 Tranås. Varan skall emballeras väl och skickas tillsammans med Retur/Följesedel. Returfrakten bekostas av dig som kund och ersätts vid godkänd reklamation. Spara alltid kollinumret. IB Medical AB ansvarar inte för transportrisken vid returfrakt. Vi besvarar alla retur/orderrelaterade frågor via e-post inom 48 timmar, (gäller vardagar). Kontakta oss via e-post info@fixback.se

ÅNGERRÄTT
Ångerrätten gäller bara för privatpersoner, ej företag. IB Medical tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Som konsument har du enligt Distans-och hemförsäljningslagen 14 dagars returrätt. Du har rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning. Retur av vara förutsätter att produkten och förpackningen är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Du står själv för returfrakten. Skicka med inköpskvitto/följesedel. Konsumenten återbetalas inom 30 dagar i det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet.

Innan du returnerar måste du meddela oss på info@fixback.se.

FixBack till ditt företag är avdragsgillt

Samarbetspartners

Så tycker vi om FixBack

”FixBack har stora fördelar som stöd för ländryggen, både vid kortare tids användning och vid längre ryggbelastande moment. Förutom en stödjande och stabiliserande funktion tillkommer värme eller kyla vid smärtbehandling genom det inbyggda termoelementet. Det föreligger individuella variationer hur var och en upplever kyla och värme. Det är alltså upp till varje patient att själv avgöra om värme eller kyla känns bäst. De kraftiga kardborrebanden gör att man snabbt och enkelt kan korrigera stödet för ländryggen. Vårt team använder FixBack både till elitidrottare och andra patienter med olika ryggproblem.
- Lars Göran Hassel, Leg.läkare, Ortoped HV-71

 

”Jag använder bandaget ett par gånger varje dag efter jag har tränat, grävt i trädgården eller när jag kört bil. För mig känns det bäst med kyla. Jag har tidigare blivit behandlad av läkare för ryggskott och fått Kortison, men det kommer ofta tillbaka efter några veckor. Har använt bandaget i 3 veckor nu och det ger verkligen ett bekvämt och bra stöd. Det är enkelt att använda och bra passform. Det bästa med FixBack är att det både kan kyla och värma.”
- Per Jepson, Golfspelare

 

”Det är bekvämt och lätt att använda. In i mikron en stund och sedan sätter jag det utanpå kläderna. Jag känner att det hjälper och jag fungerar bättre både hemma och på jobbet”
- Jessica Lifström, Projektledare

 

”FixBack ger ett bra stöd för ryggen, speciellt vid kraftig ansträngning som tunga lyft och när jag böjer mig framåt. Det är skönt att sätta på sig bandaget lite då och då, speciellt när jag känner mig stel eller trött i ryggen” Jag har rejält ont ibland och då känns det skönt att kyla ner ryggen en stund”
- Calle Zetterlund, Anticimex