Med aktivt termo-element

 
 

Ryggskott?

Prova FixBack, ett ortopediskt förband som GARANTERAT minskar smärtan
– Jag har stor hjälp av FixBack, säger Jessica Lifström, 37. Hon arbetar som projektledare i Tranås.  – Mina problem började för två år sedan med ett kraftigt ryggskott, berättar Jessica.
– Jag jobbar mycket och har ofta ont i ryggen. Då känns det jätteskönt att sätta på förbandet, säger Jessica Lifström.

Stöd-förband med värme och kyla – bättre än värktabletter
Med FixBack får du både stöd, värme och kyla. Kyla är bra som smärtlindring vid akut skada, eller när du har extremt ont - ofta bättre än smärtstillande tabletter.
Värme, ökar cirkulationen och mjukar upp ryggmuskulaturen vid långvarig o molande värk.
– Det känns helt enkelt skönt och avslappnande, ungefär som gamla tiders värmedyna. Prova själv om värme eller kyla passar dig bäst.

FixBack är fysiologiskt utprovad av legitimerade sjukgymnaster, CE-märkt och registrerad hos Läkemedelsverket i Sverige
 

VAD SÄGER DOKTORN?

 
Robert Ihrman Överläkare Robert Ihrman, Jönköping
Förr gick man till doktorn och tid sattes upp för operation. Så gör vi inte idag. Att operera innebär alltid en risk för patienten o det finns inga garantier att man blir bra efter ingreppet och rehabiliteringen kan vara både lång och besvärlig. Numera försöker man lösa det på andra sätt, så långt det är möjligt, berättar överläkare Robert Ihrman.
Att besöka en sjukgymnast, kiropraktor eller naprapat är bra, men FixBack är också ett alternativ att själv komma tillrätta med sina ryggproblem.
Att hålla sig i rörelse, träna, hitta rätt sov- och liggställning är nödvändigt. Det sämsta man kan göra är att lägga sig ner och vänta på att det ska bli bra, säger Robert Ihrman.