Med aktivt termo-element

 
 

Röster om FixBack

”Jag använder bandaget ett par gånger varje dag efter jag har tränat, grävt i trädgården eller när jag kört bil. För mig känns det bäst med kyla. Jag har tidigare blivit behandlad av läkare för ryggskott och fått Kortison, men det kommer ofta tillbaka efter några veckor. Har använt bandaget i 3 veckor nu och det ger verkligen ett bekvämt och bra stöd. Det är enkelt att använda och bra passform. Det bästa med FixBack är att det både kan kyla och värma.”
- Per Jepson, Golfspelare

”Jag använder värmebandaget när ryggen känns trött och stel eller när jag har riktigt ont. Får ofta ont när jag tagit i lite extra och då är bandaget ett smidigt och lättanvänt bälte som ger ett jättebra stöd.”
- Johan Lingmerth, Butikschef Preem

 

”Jag har haft ont i ryggen nästan varje dag sedan 25 års ålder, men sedan jag började använda FixBack morgon o kväll har ryggen blivit lite mjukare. Det ger väldigt bra stöd för ryggen. Jag stoppar bandaget i frysen ett par timmar innan jag ska använda det, så tar det bort den värsta smärtan. Att det ger bra stöd är liksom en bonus”
- Helen Carlsson, Kafé- och konferensansvarig

”FixBack ger ett bra stöd för ryggen, speciellt vid kraftig ansträngning som tunga lyft och när jag böjer mig framåt. Det är skönt att sätta på sig bandaget lite då och då, speciellt när jag känner mig stel eller trött i ryggen” Jag har rejält ont ibland och då känns det skönt att kyla ner ryggen en stund”
- Calle Zetterlund, Anticimex

”Det är bekvämt och lätt att använda. In i mikron en stund och sedan sätter jag det utanpå kläderna. Jag känner att det hjälper och jag fungerar bättre både hemma och på jobbet”
- Jessica Lifström, Projektledare

 

”Jag använder min FixBack när jag sitter framför tv:n eller datorn. Jag har tidigare gått hos sjukgymnast och tycker att bandaget är ett bra komplement. Perfekt kombination av värme och stöd.”
- Jan Sandberg, VD

 

”Skön känsla. Passformen är bättre än något annat stöd jag testat. Jag använder också FixBack i förebyggande syfte, när jag vet att jag ska göra något som kommer att fresta på ryggen”
- Carin Magg, Utbildningschef

 

”Håller på att bygga till sommarstället. Det blir mycket bära, spika och konstiga arbetsställningar. Jag har fått väldigt ont i ryggen av allt släpande. Då känns det jätteskönt att sätta på sig FixBack, både när ryggen känns trött, som ett extra stöd, eller mot slutet av dagen då det värker som mest. Jag växlar mellan värme och kyla. För mig fungerar FixBack minst lika bra som värktabletter.”
- Arne Ericson, husbyggare

”Har ryggskott som jag dragits med i många år. Jag har gått hos sjukgymnast och kiropraktor, tagit värktabletter m.m. Ryggen låser sig ofta och känns stel. Ibland gör det väldigt ont. Det brukar komma när jag sitter still, kör bil eller lyft något tungt. Sedan ett par månader har jag använt FixBack med väldigt bra resultat. Jag kör med värme. Jag använder förbandet 2-3 gånger varje dag och ryggen känns betydligt bättre. Ofta sätter jag på förbandet på morgonen eller när jag tittar på TV. Det är jätteskönt och ger bra stöd.”
- Tomas Helgesson, Vårdare

Testad av tidningarna Svensk Jakt och Femina

(klicka på logotyperna för att läsa recensionen)